Over de Gôolse Klusster

Over de Gôolse Klusster

De Gôolse Klusster is een algemeen klusbedrijf dat ik, Miriam de Bont, in 2018 heb opgericht. Na jarenlang werken achter de computer vond ik het tijd voor iets anders.
Een paar jaar geleden ben ik al gestart als professional organizer. Opruimen, plannen en organiseren zitten mij in het bloed.
Miriam de Bont

Allround klusvrouw

Nu wil ik nog meer mijn handen uit de mouwen steken en ruimte geven aan mijn creativiteit en handigheid. Daarom heb ik een opleiding gedaan tot allround klusvrouw. Klussen deed ik al en dat ging me goed af, maar door de vakopleiding heb me ik nog meer de kneepjes van het vak eigen gemaakt. Ook heb ik mijn veiligheidsdiploma in bezit, het zogenaamde VCA (Veiligheids-, Gezondheids- en Milieu Checklist Aannemers).

Ik ben van huis uit al handig en thuis altijd al de klusser geweest; ik ga geen uitdaging uit de weg. Mocht er toch een klus zijn die te groot of te moeilijk voor me is, dan kan ik altijd een beroep doen op mijn netwerk. Ik ken veel specialisten en weet precies bij wie ik terecht kan voor hulp of advies en naar wie ik kan doorverwijzen. Dit is onder andere klusbedrijf Eli De Volder uit Goirle (http://klussenbedrijfdevolder.nl/) voor de grotere (interne) verbouwingen, renovaties van onder andere badkamers. Voor groot schilderwerk is dit bijvoorbeeld Carl Koolen.

Opgeruimd en schoon

Mijn werk kenmerkt zich naast plezier door kwaliteit en doorzettingsvermogen. Ik heb oog voor detail, werk netjes en laat de werkruimte altijd opgeruimd en schoon achter. Typisch vrouwelijke eigenschappen die bij het klussen goed van pas komen.

Wanneer u mij als vakkundige klusvrouw inschakelt, bent u dus verzekerd van een uitstekende service. Als u dat wilt, kan ik een project van begin tot eind voor u regelen en de benodigde specialisten inschakelen, terwijl u maar één aanspreekpunt heeft. Dat is wel zo makkelijk natuurlijk.

Als Gôolse Klusster kom ik graag naar u toe voor alle klussen in en rond huis, bedrijf, kantoor of school in Goirle, Riel, Hilvarenbeek en de directe omgeving van Tilburg.