Tarief en werkwijze

Tarief en werkwijze

Ik werk met een vast uurtarief van 42,00 euro inclusief 21% btw.

Voor schilderwerk, zoals muren en deuren, behangen en kitwerk, reken ik een uurtarief van 36,50 euro inclusief 9% btw. Op schilderwerk en daarbij horende materiaalkosten in huizen ouder dan 2 jaar, geldt het lagere btw tarief van 9%. Voor nieuwe woningen (jonger dan 2 jaar) geldt het hogere 21% btw tarief.

Mijn werkgebied is maximaal 10 km rond Goirle. Daarom reken ik geen voorrijkosten, maar de begintijd start vanaf het moment dat ik vertrek vanaf mijn vestigingsplaats. Het eerste hele uur bent u altijd verschuldigd. Daarnaast breng ik eventuele parkeerkosten èn ook de tijd voor het halen van materiaal in rekening.

Mocht uw adres op een grotere afstand liggen, dan bereken ik naast de reistijd ook kilometervergoeding à € 0,19 per kilometer.

Over de door mij ingekochte materialen, reken ik een opslag van 10%.

Werkwijze

Heeft u in uw huis, kantoor, bedrijf of school klussen, een verhuizing of achterstallig onderhoud die u wilt uitbesteden, maak dan een afspraak met de Gôolse Klusster voor een kennismaking. Ook een combinatie met opruimen en herinrichten is mogelijk. Ik kom dan bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken en uw wensen en verwachtingen te bespreken. U zult merken dat ik in iedere stap met u mee denk om zo tot de beste oplossing voor uw situatie te komen.

Van offerte tot oplevering

Na de kennismaking en voorbespreking maak ik een inschatting van de benodigde werkzaamheden. In principe werk is altijd op uurbasis. Maar op verzoek kan ik ook een offerte opstellen met een overzicht van de te verwachten kosten voor uren en materialen. Wanneer u de offerte heeft goedgekeurd, ga ik op het afgesproken tijdstip voor u aan de slag.
Op mijn werkzaamheden zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze ontvangt u op verzoek bij de offerte en kunt u hieronder teruglezen.
Tijdens het project houd ik u op de hoogte van de voortgang. Na de afronding en oplevering informeer ik natuurlijk altijd nog even of alles naar wens is.

Factuur

Nadat de klus is uitgevoerd ontvangt u een nota. Daarop staan de gemaakte uren, eventuele materiaal- en parkeerkosten vermeld. U kunt het bedrag per bank betalen of contant. Pinnen is helaas (nog) niet mogelijk. Ik kan ook een betaalverzoek sturen per whatsapp. Daar komen echter kosten van SNS bij ter grootte van 15 eurocent per transactie. Voor grotere bedragen kan ik een aanbetaling van 50% vragen.

Algemene voorwaarden